Wijnkist bedrukken

Een persoonlijk geschenk is altijd origineel, uniek en dus extra leuk om te krijgen. Laat daarom een wijnkist bedrukken bij Signpower met uw eigen tekst of logo! U bent bij ons verzekerd van hoogstaande drukkwaliteit en uitstekende service.

Onze wijnkisten kunnen op twee manieren worden bedrukt. Allereerst kan er gebruik worden gemaakt van zeefdruk (1 tot 4 kleuren). Anderzijds kan de wijnkist digitaal bedrukt worden (full colour). Hierdoor is het mogelijk om de wijnkisten te bedrukken met zowel logo’s als foto’s. Ook eigen teksten kunnen op de wijnkisten worden gedrukt.

Wijnkist bedrukken met logo

Een houten wijnkist kan voor verschillende doeleinden worden bedrukt. Zo is een wijnkist een ideaal cadeau als bedankje, felicitatie, relatiegeschenk of kerstgeschenk. Het is dus een leuk idee om uw bedrijfslogo of het logo van uw klant op de wijnkist te laten drukken. De originele kleuren van het logo blijven behouden doordat onze printer in full colour kan bedrukken.

Uw wijnkist bedrukt in kleine of grote aantallen geleverd

Uw bedrukte wijnkist kan zowel in een kleine als grote oplage worden geleverd, in ieder gewenst aantal. Heeft u nog vragen over het product of over het productieproces? Neem dan gerust contact met ons op via info@signpower.nl of bel naar 0786815683, dan helpen we u graag verder.


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Melding sluiten