Deze website is niet meer beschikbaar

Ga naar signpower.nl voor onze producten en diensten.


Beursinrichting

Deelnemen aan een tentoonstelling of beurs is altijd weer een drukke tijd, er moet veel van tevoren geregeld worden. Daarnaast bent u vaak afhankelijk van andere partijen. Zijn alle leveranciers wel op tijd met hun leveranties? Om deze onzekerheid weg te nemen, is het makkelijk om al uw producten, zoals een roll-up banner, presentatiewanden en -borden, beursfoto’s en giveaways, op één adres te bestellen. Signpower levert allerlei soorten producten voor uw perfecte beursinrichting.

Banners

Roll-up banners zijn eenvoudig in gebruik doordat ze gemakkelijk uitgerold en weer opgeborgen kunnen worden. Daardoor zijn roll-up banners ideaal om te verplaatsen en te vervoeren. Daarnaast biedt Signpower outdoor banners. Deze banners zijn geschikt om buiten te gebruiken, bijvoorbeeld op evenementen die buiten plaatsvinden of naast de deur van een winkel.

Presentatiewanden

Om echt op te vallen op een beurs, bestelt u een presentatiewand. Hiermee kunt u uw bedrijf promoten en de klant informeren over uw producten of diensten. U kunt losse doeken of panelen van foam of dibond bestellen, maar ook een harmonicawand die gemakkelijk in te klappen en dus eenvoudig te vervoeren is. Heeft u al een idee voor het ontwerp of wilt u graag geadviseerd worden over uw beursinrichting? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen, via de mail of telefonisch, dan bekijken we samen de mogelijkheden.


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Melding sluiten